Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--portr-yua.dk/public_html/plugins/system/jabuilder/helper.php on line 265
Karsten er en stolt portør

Karsten er en stolt portør

At lytte til portøren kan ofte være en god idé, for portøren kender hospitalet som sin egen bukselomme og er ofte praktisk anlagt.

Karsten kunne, som så mange andre portører rundt om i landet, fortælle, at arkitekten ikke havde tænkt på, hvor meget plads en seng kræver, når den skal ind og ud af døre, elevatorer og rundt om hjørnerne på hospitalets gange. Karstens historie endte i medierne, og fejlen blev heldigvis rettet.

Mange års ansættelse og alle de mange løft, portører havde før i tiden, har givet Karsten en arbejdsskade. Han har haft 3 diskosprolapser, har sammenfald i ryggen og en stiv ryg - nu skal han uddannes til serviceassistent - hvilket smerter ham, da han er stolt af at være portør.

I det daglige arbejde i Herning får Karsten nu hjælp i 20 af de 37 ugentlige arbejdstimer af Bent. Bent er Karstens personlige hjælper og sørger for, at Karstens ryg bliver aflastet.

Læs mere om Karsten og portørarbejdet

0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
Loading...
Loading...