Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--portr-yua.dk/public_html/plugins/system/jabuilder/helper.php on line 265
Region Sjælland fyrer portører

Region Sjælland fyrer portører

Region Sjælland er gået i gang med at fyre de portører, der ikke ønsker sig en serviceassistentuddannelse, selvom en sag om lovligheden af en sådan handling er ved at blive prøvet i det arbejdsretslige system.

I Region Sjælland har man i øvrigt masser af rengøringsfolk, der ikke har gennemgået serviceassistentuddannelsen, hvor halvandet ud af to år har fokus på rengøring og madservering, og selvom der er rigeligt med tid til at afvente en dom i Arbejdsretten, der formentlig vil blive afsagt i efteråret 2017.

Vinder regionen, er der således god tid til at eksekvere fyringerne af de genstridige portøre med varsel og det hele, inden de er tilsagt til uddannelsen.

Regionen ønsker alene at lægge pres på i forhold til det i portørernes øjne håbløse servicemedarbejderkoncept, hvor man vil blande to uforenelige størrelser - portør og rengøringsteknikere.

Læs artikel og se klip fra TV2 Lorry om fyringer af portører her

 

0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
Loading...
Loading...