Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--portr-yua.dk/public_html/plugins/system/jabuilder/helper.php on line 265
Lægekritik af regions opførsel

Lægekritik af regions opførsel

FOA følger spillereglerne i den danske model, når forbundet indbringer sagen om tvungen videreuddannelse af portører i Region Sjælland for Arbejdsretten. Det fastslår Overlægeforeningen og Yngre Læger i en fælles erklæring.

Link: https://www.laeger.dk/nyh…/laeger-foa-foelger-spillereglerne

”Vi tager ikke stilling til konflikten, men konstaterer, at FOA handler ansvarligt, når forbundet beder Arbejdsretten tage stilling til Region Sjællands initiativ. Det er sådan, man løser konflikter på arbejdsmarkedet i Danmark, og det bakker vi op om,” siger Lisbeth Lintz, næstformand i Overlægeforeningen og Camilla Rathcke, formand for Yngre Læger.

Portører har nedlagt arbejdet på en lang række sygehuse flere steder i landet. Det sker i protest mod, at deres kolleger i Region Sjælland er blevet pålagt at tage en serviceassistentuddannelse, så de fremover også kan varetage f.eks. rengøringsopgaver. Region Sjælland varslede i sidste uge, at 20 portører havde valget mellem enten at videreuddanne sig til serviceassistenter eller blive opsagt.

0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
Loading...
Loading...