Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--portr-yua.dk/public_html/plugins/system/jabuilder/helper.php on line 265
Portører giver hjertemassage

Portører giver hjertemassage

Det kræver balance, fokus og en god evne til at få adrenalinpumpen til at køre max, når man er portør og befinder sig 70 meter oppe med udsigt over Fælledparken og København.

Under overskriften, læger kæmper for børnenes liv bragte Ekstrabladet dette billede. Virkeligheden er, at der ingen læger er på billedet.

At være portør betyder også, at man er god til at tale med alle om alt, at man er dedikeret, at man er en dygtig holdspiller, at man udstråler ro og sikkerhed - også selvom man godt kan ligne en klovn, når man er iført pludderbukser, uformelig t-shirt og Crocs!

Eva, der er sygeplejerske, cand. cur. og underviser på Professionshøskolen Metropols sygeplejerskeuddannelse, og som også har mange års erfaring som sygeplejerske, siger:

"Det billede bruger jeg faktisk i min undervisning på sygeplejeskolen hvor jeg har om triage. Jeg prøver at illustrere at vores portørere ikke kun skubber senge, men er alt muligt andet som f.eks røgdykkere der betjener vores lille lufthavn, og hjertemassørere der udfører livreddende behandling under de mest umulige forhold, og transporterer mennesker sikkert gennem behandlinger. Det billede giver mig gåsehus af respekt for det arbejde de udfører."

0
0
0
s2sdefault
0
0
0
s2sdefault
Loading...
Loading...